Welkom op Klimaatinfo.nl. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome, new Egde of Safari te gebruiken!

Disclaimer

De website www.klimaatinfo.nl is gratis te bezoeken. Er is daarom geen klant-leveranciersverhouding tussen de website en bezoekers van de website. De informatie wordt zonder enige verplichting aan de kant van klimaatinfo.nl gepubliceerd. De enige uitzondering is dat de website aan de Nederlandse en Europese wetten en regelgeving dient te voldoen en dan met name op het gebied van privacy en cookies.

Foutieve informatie

In het geval dat gepubliceerde informatie op klimaatinfo.nl niet (geheel) klopt, zijn wij nergens voor aansprakelijk. Is het weer op een bestemming anders dan je verwacht had op basis van door klimaatinfo.nl verstrekte gegevens, dan heb je pech. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het weer.

Uiteraard spannen wij, de makers van klimaatinfo.nl, ons in om zo accuraat mogelijke informatie te verstrekken. Niet omdat dat onze plicht is, maar omdat wij willen dat u goed geïnformeerd wordt.

COVID-19

Klimaatinfo.nl wordt veel geraadpleegd door mensen die op zoek zijn naar een geschikte vakantiebestemming. Vanwege de coronapandemie spelen er momenteel extra factoren die bepalen of je ergens naartoe kunt (of wilt) reizen. Inreisbeperkingen en lokale maatregelen die zelfs tot een complete lockdown kunnen leiden, kunnen voor een andere vakantiebeleving dan anders zorgen. Bij de adviezen op onze 'beste reistijd'-pagina's wordt de COVID-19-uitbraak niet meegenomen. De situatie per land of zelfs regio is complexe materie die snel kan wijzigen. Het beste is om hiervoor het actuele nieuws te volgen.

Copyright informatie

Alle teksten, afbeeldingen, logo's, statistieken en andere onderdelen van de site zijn beschermd door het auteursrecht. Op onze copyright pagina is de specifieke informatie over het auteursrecht op klimaatinfo.nl te lezen.