Welkom op Klimaatinfo.nl. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome, new Egde of Safari te gebruiken!

italie Het weer in Umbrië

Hier vind je de weersverwachting voor Umbrië. Bekijk het actuele weer in Umbrië en de voorspelling voor de komende dagen, zoals de temperaturen, de kans op neerslag, de windrichting en de windkracht. Met deze weergegevens kun je zien wat voor weer je kunt verwachten in Umbrië. Op basis van de klimaatstatistieken beschrijven we het weer per maand in Umbrië. Dit is geen langetermijnverwachting, maar geeft het gemiddelde weerbeeld voor alle maanden van het jaar. Wil je de uitgebreide weersverwachting voor Umbrië zien? Op de pagina met extra weerinformatie tonen we de kans op sneeuw, de gevoelstemperatuur, de zichtbaarheid, de UV-kracht, de luchtdruk en meer goede weerinfo.

Het weer in januari

In de maand januari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Umbrië rond de 7 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in januari uit op 1 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in januari op deze bestemming rond de 3 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 13 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in februari

In de maand februari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Umbrië rond de 8 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in februari uit op 2 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in februari op deze bestemming rond de 4 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 12 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in maart

In de maand maart ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Umbrië rond de 11 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in maart uit op 4 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in maart op deze bestemming rond de 5 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 13 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in april

In de maand april ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Umbrië rond de 15 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in april uit op 7 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in april op deze bestemming rond de 6 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 14 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in mei

In de maand mei ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Umbrië rond de 20 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in mei uit op 10 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in mei op deze bestemming rond de 8 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 13 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in juni

In de maand juni ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Umbrië rond de 24 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juni uit op 14 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juni op deze bestemming rond de 9 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 12 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in juli

In de maand juli ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Umbrië rond de 27 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juli uit op 17 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juli op deze bestemming rond de 10 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 8 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor niet zoveel neerslag deze maand.

Het weer in augustus

In de maand augustus ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Umbrië rond de 27 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in augustus uit op 16 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in augustus op deze bestemming rond de 9 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 9 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor niet zoveel neerslag deze maand.

Het weer in september

In de maand september ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Umbrië rond de 23 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in september uit op 14 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in september op deze bestemming rond de 7 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 10 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in oktober

In de maand oktober ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Umbrië rond de 17 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in oktober uit op 10 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in oktober op deze bestemming rond de 5 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 12 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in november

In de maand november ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Umbrië rond de 12 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in november uit op 6 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in november op deze bestemming rond de 3 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 14 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in december

In de maand december ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Umbrië rond de 8 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in december uit op 3 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in december op deze bestemming rond de 3 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 13 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.