Welkom op Klimaatinfo.nl. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome, new Egde of Safari te gebruiken!

verenigde-staten-van-amerika Het weer in Charlotte

Hier vind je de weersverwachting voor Charlotte. Bekijk het actuele weer in Charlotte en de voorspelling voor de komende dagen, zoals de temperaturen, de kans op neerslag, de windrichting en de windkracht. Met deze weergegevens kun je zien wat voor weer je kunt verwachten in Charlotte. Op basis van de klimaatstatistieken beschrijven we het weer per maand in Charlotte. Dit is geen langetermijnverwachting, maar geeft het gemiddelde weerbeeld voor alle maanden van het jaar. Wil je de uitgebreide weersverwachting voor Charlotte zien? Op de pagina met extra weerinformatie tonen we de kans op sneeuw, de gevoelstemperatuur, de zichtbaarheid, de UV-kracht, de luchtdruk en meer goede weerinfo.

Neerslagkans: 0%

Luchtvochtigheid: 0%

Wind: 0km/h

bekijk de uitgebreide weersverwachting voor Charlotte

Op basis van de langjarige klimaatstatistieken, bepaalde weerpatronen en specifieke gebeurtenissen kan een gemiddeld weerbeeld per maand samengesteld worden.

Het weer in januari

In de maand januari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Charlotte rond de 10 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in januari uit op -1 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in januari op deze bestemming rond de 6 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 11 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in februari

In de maand februari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Charlotte rond de 12 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in februari uit op 0 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in februari op deze bestemming rond de 6 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 10 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in maart

In de maand maart ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Charlotte rond de 17 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in maart uit op 4 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in maart op deze bestemming rond de 8 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 11 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in april

In de maand april ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Charlotte rond de 22 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in april uit op 9 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in april op deze bestemming rond de 9 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 9 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in mei

In de maand mei ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Charlotte rond de 26 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in mei uit op 14 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in mei op deze bestemming rond de 9 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 11 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in juni

In de maand juni ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Charlotte rond de 30 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juni uit op 19 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juni op deze bestemming rond de 10 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 10 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in juli

In de maand juli ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Charlotte rond de 32 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juli uit op 21 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juli op deze bestemming rond de 9 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 11 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in augustus

In de maand augustus ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Charlotte rond de 31 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in augustus uit op 20 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in augustus op deze bestemming rond de 9 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 10 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in september

In de maand september ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Charlotte rond de 28 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in september uit op 17 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in september op deze bestemming rond de 8 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 8 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in oktober

In de maand oktober ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Charlotte rond de 22 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in oktober uit op 10 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in oktober op deze bestemming rond de 7 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 7 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in november

In de maand november ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Charlotte rond de 17 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in november uit op 5 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in november op deze bestemming rond de 6 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 8 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in december

In de maand december ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Charlotte rond de 12 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in december uit op 0 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in december op deze bestemming rond de 5 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 10 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.