Welkom op Klimaatinfo.nl. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome, new Egde of Safari te gebruiken!

verenigde-arabische-emiraten Het weer in Dubai

Hier vind je de weersverwachting voor Dubai. Bekijk het actuele weer in Dubai en de voorspelling voor de komende dagen, zoals de temperaturen, de kans op neerslag, de windrichting en de windkracht. Met deze weergegevens kun je zien wat voor weer je kunt verwachten in Dubai. Op basis van de klimaatstatistieken beschrijven we het weer per maand in Dubai. Dit is geen langetermijnverwachting, maar geeft het gemiddelde weerbeeld voor alle maanden van het jaar. Wil je de uitgebreide weersverwachting voor Dubai zien? Op de pagina met extra weerinformatie tonen we de kans op sneeuw, de gevoelstemperatuur, de zichtbaarheid, de UV-kracht, de luchtdruk en meer goede weerinfo.

Neerslagkans: 0%

Luchtvochtigheid: 0%

Wind: 0km/h

bekijk de uitgebreide weersverwachting voor Dubai

Op basis van de langjarige klimaatstatistieken, bepaalde weerpatronen en specifieke gebeurtenissen kan een gemiddeld weerbeeld per maand samengesteld worden.

Het weer in januari

In de maand januari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Dubai rond de 24 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in januari uit op 14 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in januari op deze bestemming rond de 8 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 2 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor weinig neerslag in deze maand.

De kans op overwegend zonnig weer is in januari ongeveer 80% en de kans op neerslag bedraagt slechts 5 tot 6 procent. De wind waait gedurende om en nabij de helft van de tijd uit westelijke richtingen met een gemiddelde windsnelheid van 14 kilometer per uur. De zeewatertemperatuur ligt gedurende een groot deel van de maand op 22 graden Celsius.

Het weer in februari

In de maand februari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Dubai rond de 25 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in februari uit op 15 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in februari op deze bestemming rond de 8 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 3 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor gemiddeld tussen de 15 en 20 millimeter neerslag in deze maand. Februari is een maand waarin er een kleine kans bestaat dat het aan de koelere kant blijft (20-22 graden), maar het is evengoed mogelijk dat de thermometer overdag al richting de zomerse waarde van 30 graden gaat.

Het weer in maart

In de maand maart ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Dubai rond de 28 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in maart uit op 17 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in maart op deze bestemming rond de 8 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 3 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor weinig neerslag in deze maand.

Het weer in april

In de maand april ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Dubai rond de 33 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in april uit op 20 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in april op deze bestemming rond de 10 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 2 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor weinig neerslag in deze maand.

Het weer in mei

In de maand mei ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Dubai rond de 37 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in mei uit op 23 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in mei op deze bestemming rond de 11 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in juni

In de maand juni ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Dubai rond de 39 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juni uit op 26 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juni op deze bestemming rond de 11 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in juli

In de maand juli ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Dubai rond de 41 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juli uit op 29 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juli op deze bestemming rond de 10 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in augustus

In de maand augustus ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Dubai rond de 42 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in augustus uit op 30 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in augustus op deze bestemming rond de 10 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in september

In de maand september ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Dubai rond de 40 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in september uit op 26 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in september op deze bestemming rond de 10 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in oktober

In de maand oktober ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Dubai rond de 35 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in oktober uit op 23 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in oktober op deze bestemming rond de 10 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in november

In de maand november ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Dubai rond de 31 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in november uit op 18 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in november op deze bestemming rond de 9 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in december

In de maand december ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Dubai rond de 26 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in december uit op 15 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in december op deze bestemming rond de 8 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 2 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor weinig neerslag in deze maand.