Welkom op Klimaatinfo.nl. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome, new Egde of Safari te gebruiken!

oostenrijk Het weer in Salzburg

Hier vind je de weersverwachting voor Salzburg. Bekijk het actuele weer in Salzburg en de voorspelling voor de komende dagen, zoals de temperaturen, de kans op neerslag, de windrichting en de windkracht. Met deze weergegevens kun je zien wat voor weer je kunt verwachten in Salzburg. Op basis van de klimaatstatistieken beschrijven we het weer per maand in Salzburg. Dit is geen langetermijnverwachting, maar geeft het gemiddelde weerbeeld voor alle maanden van het jaar. Wil je de uitgebreide weersverwachting voor Salzburg zien? Op de pagina met extra weerinformatie tonen we de kans op sneeuw, de gevoelstemperatuur, de zichtbaarheid, de UV-kracht, de luchtdruk en meer goede weerinfo.

Neerslagkans: 0%

Luchtvochtigheid: 0%

Wind: 0km/h

bekijk de uitgebreide weersverwachting voor Salzburg

Op basis van de langjarige klimaatstatistieken, bepaalde weerpatronen en specifieke gebeurtenissen kan een gemiddeld weerbeeld per maand samengesteld worden.

Het weer in januari

In de maand januari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Salzburg rond de 2 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in januari uit op -5 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in januari op deze bestemming rond de 2 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 11 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in februari

In de maand februari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Salzburg rond de 4 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in februari uit op -4 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in februari op deze bestemming rond de 3 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 12 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in maart

In de maand maart ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Salzburg rond de 8 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in maart uit op -1 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in maart op deze bestemming rond de 4 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 15 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in april

In de maand april ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Salzburg rond de 11 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in april uit op 3 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in april op deze bestemming rond de 5 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 14 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in mei

In de maand mei ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Salzburg rond de 18 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in mei uit op 6 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in mei op deze bestemming rond de 6 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 17 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in juni

In de maand juni ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Salzburg rond de 21 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juni uit op 10 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juni op deze bestemming rond de 7 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 16 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in juli

In de maand juli ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Salzburg rond de 23 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juli uit op 12 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juli op deze bestemming rond de 7 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 17 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in augustus

In de maand augustus ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Salzburg rond de 23 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in augustus uit op 12 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in augustus op deze bestemming rond de 7 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 18 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in september

In de maand september ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Salzburg rond de 20 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in september uit op 9 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in september op deze bestemming rond de 6 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 16 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in oktober

In de maand oktober ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Salzburg rond de 15 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in oktober uit op 5 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in oktober op deze bestemming rond de 5 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 12 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in november

In de maand november ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Salzburg rond de 8 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in november uit op 0 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in november op deze bestemming rond de 3 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 11 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in december

In de maand december ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Salzburg rond de 2 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in december uit op -4 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in december op deze bestemming rond de 2 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 10 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.