Welkom op Klimaatinfo.nl. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome, new Egde of Safari te gebruiken!

falklandeilanden Het weer in Faeröer

Wil je weten wat voor weer het in Faeröer is en hoe de actuele weersverwachting voor Faeröer eruit ziet? Op onze weersverwachtingspagina's over Faeröer kun je zien wat de actuele temperatuur is, welke temperaturen je de komende dagen mag verwachten en wat de gevoelstemperatuur is. Daarnaast kun je bekijken hoe groot de kans op neerslag is, wat voor soort neerslag er verwacht wordt (bijvoorbeeld sneeuw of regen) en hoeveel neerslag er ongeveer kan vallen binnen een etmaal.

Het algemene weerbeeld is net zo belangrijk als de temperatuur of de kans op neerslag. Wordt het zonnig of juist zwaar bewolkt? Wat is de windrichting en hoe hoog is de windkracht? Dankzij onze nauwkeurige weerdata kun je een goed beeld vormen van de weersomstandigheden waar je mee te maken kunt krijgen binnen Faeröer.

Hieronder kun je alle plekken zien in Faeröer waar we weersverwachtingen voor aanbieden.

Het weer in januari

In de maand januari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de Faeröer rond de 6 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in januari uit op 2 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in januari op deze bestemming rond de 0 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 22 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in februari

In de maand februari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de Faeröer rond de 6 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in februari uit op 1 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in februari op deze bestemming rond de 1 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 17 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in maart

In de maand maart ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de Faeröer rond de 6 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in maart uit op 2 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in maart op deze bestemming rond de 2 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 21 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in april

In de maand april ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de Faeröer rond de 7 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in april uit op 3 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in april op deze bestemming rond de 3 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 16 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in mei

In de maand mei ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de Faeröer rond de 9 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in mei uit op 5 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in mei op deze bestemming rond de 4 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 13 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in juni

In de maand juni ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de Faeröer rond de 11 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juni uit op 7 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juni op deze bestemming rond de 4 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 12 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor niet zoveel neerslag deze maand.

Het weer in juli

In de maand juli ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de Faeröer rond de 13 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juli uit op 9 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juli op deze bestemming rond de 4 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 13 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in augustus

In de maand augustus ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de Faeröer rond de 13 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in augustus uit op 9 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in augustus op deze bestemming rond de 3 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 13 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in september

In de maand september ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de Faeröer rond de 12 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in september uit op 8 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in september op deze bestemming rond de 3 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 18 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in oktober

In de maand oktober ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de Faeröer rond de 9 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in oktober uit op 5 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in oktober op deze bestemming rond de 2 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 22 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in november

In de maand november ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de Faeröer rond de 7 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in november uit op 3 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in november op deze bestemming rond de 1 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 21 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in december

In de maand december ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de Faeröer rond de 6 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in december uit op 2 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in december op deze bestemming rond de 0 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 22 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.