Welkom op Klimaatinfo.nl. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome, new Egde of Safari te gebruiken!

egypte Het weer in Port Ghalib

Neerslagkans: 0%

Luchtvochtigheid: 0%

Wind: 0km/h

bekijk de uitgebreide weersverwachting voor Port Ghalib

Op basis van de langjarige klimaatstatistieken, bepaalde weerpatronen en specifieke gebeurtenissen kan een gemiddeld weerbeeld per maand samengesteld worden.

Het weer in januari

In de maand januari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Port Ghalib rond de 23 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in januari uit op 13 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in januari op deze bestemming rond de 9 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in februari

In de maand februari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Port Ghalib rond de 24 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in februari uit op 14 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in februari op deze bestemming rond de 10 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in maart

In de maand maart ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Port Ghalib rond de 27 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in maart uit op 16 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in maart op deze bestemming rond de 10 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in april

In de maand april ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Port Ghalib rond de 30 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in april uit op 20 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in april op deze bestemming rond de 11 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in mei

In de maand mei ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Port Ghalib rond de 32 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in mei uit op 23 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in mei op deze bestemming rond de 12 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in juni

In de maand juni ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Port Ghalib rond de 35 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juni uit op 25 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juni op deze bestemming rond de 13 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in juli

In de maand juli ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Port Ghalib rond de 35 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juli uit op 26 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juli op deze bestemming rond de 13 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in augustus

In de maand augustus ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Port Ghalib rond de 35 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in augustus uit op 26 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in augustus op deze bestemming rond de 12 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in september

In de maand september ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Port Ghalib rond de 34 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in september uit op 25 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in september op deze bestemming rond de 11 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in oktober

In de maand oktober ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Port Ghalib rond de 32 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in oktober uit op 22 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in oktober op deze bestemming rond de 10 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in november

In de maand november ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Port Ghalib rond de 27 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in november uit op 18 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in november op deze bestemming rond de 10 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.

Het weer in december

In de maand december ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Port Ghalib rond de 25 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in december uit op 15 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in december op deze bestemming rond de 9 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 0 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een vrijwel droge maand.