Welkom op Klimaatinfo.nl. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome, new Egde of Safari te gebruiken!

brazilie Het weer in Natal

Hier vind je de weersverwachting voor Natal. Bekijk het actuele weer in Natal en de voorspelling voor de komende dagen, zoals de temperaturen, de kans op neerslag, de windrichting en de windkracht. Met deze weergegevens kun je zien wat voor weer je kunt verwachten in Natal. Op basis van de klimaatstatistieken beschrijven we het weer per maand in Natal. Dit is geen langetermijnverwachting, maar geeft het gemiddelde weerbeeld voor alle maanden van het jaar. Wil je de uitgebreide weersverwachting voor Natal zien? Op de pagina met extra weerinformatie tonen we de kans op sneeuw, de gevoelstemperatuur, de zichtbaarheid, de UV-kracht, de luchtdruk en meer goede weerinfo.

Neerslagkans: 0%

Luchtvochtigheid: 0%

Wind: 0km/h

bekijk de uitgebreide weersverwachting voor Natal

Op basis van de langjarige klimaatstatistieken, bepaalde weerpatronen en specifieke gebeurtenissen kan een gemiddeld weerbeeld per maand samengesteld worden.

Het weer in januari

In de maand januari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Natal rond de 30 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in januari uit op 23 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in januari op deze bestemming rond de 8 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 19 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in februari

In de maand februari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Natal rond de 30 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in februari uit op 23 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in februari op deze bestemming rond de 8 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 19 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in maart

In de maand maart ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Natal rond de 30 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in maart uit op 23 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in maart op deze bestemming rond de 7 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 26 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een natte maand.

Het weer in april

In de maand april ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Natal rond de 30 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in april uit op 23 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in april op deze bestemming rond de 7 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 25 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een natte maand.

Het weer in mei

In de maand mei ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Natal rond de 29 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in mei uit op 22 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in mei op deze bestemming rond de 6 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 27 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een natte maand.

Het weer in juni

In de maand juni ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Natal rond de 28 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juni uit op 22 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juni op deze bestemming rond de 6 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 27 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een natte maand.

Het weer in juli

In de maand juli ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Natal rond de 28 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in juli uit op 22 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juli op deze bestemming rond de 6 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 28 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een natte maand.

Het weer in augustus

In de maand augustus ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Natal rond de 28 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in augustus uit op 22 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in augustus op deze bestemming rond de 5 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 24 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een natte maand.

Het weer in september

In de maand september ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Natal rond de 28 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in september uit op 22 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in september op deze bestemming rond de 8 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 21 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een maand met vrij veel neerslag.

Het weer in oktober

In de maand oktober ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Natal rond de 29 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in oktober uit op 22 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in oktober op deze bestemming rond de 8 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 15 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.

Het weer in november

In de maand november ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Natal rond de 30 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in november uit op 22 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in november op deze bestemming rond de 9 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 21 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor niet zoveel neerslag deze maand.

Het weer in december

In de maand december ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Natal rond de 30 graden Celsius. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in december uit op 22 graden. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in december op deze bestemming rond de 9 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 16 dagen neerslag. Als je kijkt naar de langjarige gemiddeldes dan zorgt dat voor een redelijke hoeveelheid neerslag gedurende deze maand.